Menu


Få best resultat med de rette produktene

  • Synes du det er vanskelig å få riktig konsistens på sausen?
  • Endrer maten konsistens ved oppvarming?
  • Blir suppen vannete og tynn når den holdes varm?
  • Blir fruktgrøtene grå og triste etter et par dager på kjøl?


Hvis du kan svare ja på ett eller flere av disse spørsmålene, håper vi denne guiden til forskjellige typer stivelse kan være en hjelp på veien. Den kan gi deg mer informasjon om hvilke faktorer som kan påvirke kvaliteten på dine jevnede retter. 

Dagens produksjonsformer stiller store krav til stivelsen som brukes på det moderne storkjøkkenet. Vi vil hjelpe deg med å velge den beste stivelsen til forskjellige matretter, men vær ikke redd for å utvikle dem videre. Det er du som kjenner ditt eget kjøkken best.

Oppdag hvor enkelt det er med jevning!

Stivelsesguiden

Stivelsesguiden

Slik lykkes du med jevninger

Last ned guiden her
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny