Fisk- & skalldyrgryte
Frem med timian, hvitløk, appelsinskall, fennikel, reker, hummer, torsk, laks og ferske blåskjell, og lag verdens enkleste og beste fisk- og skalldyrgryte. Det sier i alle fall opphavsmannen selv og vi tror på han.
Ramen
Nå blir det japansk fastfood med fantastiske smaker. En ramen laget med Knorr Professional Kyllingfond, flere typer sopp, rød chili og herlige, tynne ramennudler.
Viltsaus
Som å gå rett inn i skogen, sier Daniel Müllern om sin viltsaus med Knorr Professional Viltfond, ferske grønne enebær og miso. Server med en fin bit ytrefilet av hjort og sopp, og motta folkets jubel.
Rødvinssaus
Kan man lage en helt perfekt rødvinssaus på bare 20 minutter? Jepp, sier Daniel Müllern og er det noen vi stoler på så er det akkurat Danne. Frem med Knorr Professional Demi Glace og saken er nesten biff.
Kokt kalv i dill
En lunchklassiker som bør tilbys på alle lunsjrestauranter hvis du spør Daniel. Hemmeligheten bak en vellykket slik rett? Se filmen så får du svaret.