Nå har vi utvidet HELLMANN’S-sortimentet vårt med vår mest proffe majones noensinne! HELLMANN’S Professional er varmestabil på stekebordet og i ovnen, tåler syre godt og er et stabilt valg når du vil lage dine signaturdipper og -sauser på restaurantkjøkkenet. En myk majones for tøffe utfordringer, helt enkelt!
Oppskriftsfolderne som får deg til å skinne!
Nå har våre kokker vært i farten igjen og laget mange nye oppskrifter. Sannheten er at de har laget såpass mange at vi har laget to foldere, en som spesielt retter seg mot deg som jobber i lunsjrestaurant, og en som er mer fastfood rettet. Med det sagt så går det veldig fint å laste ned begge! Godt måltid!
HELLMANN’S Professional i ditt kjøkken!
Smooth talking!
Når passer en hjemmelaget majones best og hva synes kokkene våre om majones generelt og HELLMANN'S Professional spesielt?
Din guide til et enklere majonesvalg!
Nå når du har enda en HELLMANN’S å velge mellom, kan det kanskje føles vanskelig å vite når du skal bruke den ene eller den andre i matlagingen. For å gjøre det enklere for deg, har vi laget en majonesguide som oppsummerer forskjellene på en oversiktlig måte