Menu

 

Om trenden

Å kjenne matens opprinnelse og historien bak den gir også en bedre opplevelse og viser at du er oppmerksom på detaljer og bryr deg om nærområdet. Det krever litt kreativitet fra din side med tanke på innsalg, men gir deg bedre muligheter til å sette ditt eget unike preg på menyen og få den til å skille seg ut.

“Lokale råvarer er en god måte å gjenoppdage tradisjonelle grønnsaker på, som ikke brukes så ofte i dag. Det er mange restauranter som beveger seg i denne retningen, og jeg vil ikke kalle det en trend, det er heller noe som har kommet for å bli. Den eneste utfordringen kan være at det er relativt dyrt, men hvis man planlegger menyen rundt dette, kan det være en skikkelig “game changer” både på kjøkkenet og tallerkenen.”

“Lokale råvarer er en god måte å gjenoppdage tradisjonelle grønnsaker på, som ikke brukes så ofte i dag. Det er mange restauranter som beveger seg i denne retningen, og jeg vil ikke kalle det en trend, det er heller noe som har kommet for å bli. Den eneste utfordringen kan være at det er relativt dyrt, men hvis man planlegger menyen rundt dette, kan det være en skikkelig “game changer” både på kjøkkenet og tallerkenen.”

Magnus Rydberg

Kokk, Unilever Food Solutions

Local Abundance opskrift

Østers med syltet jalapeñogranité 

Granité, som best kan sammenlignes med en grovere sorbet, er en tradisjonell italiensk rett og ypperlig for å gi gjestene dine litt teater ved bordet. Her med deilige hotte innslag fra jalapeño, som et perfekt supplement til de milde, myke og salte østersene. Helst lokale, hvis du har mulighet til det!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny