EN INGREDIENS. MANGE MULIGHETER. Violife Creamy er et alternativ til kremost som er 100 % plantebasert og fri for allergener. Uansett om det er en kremet dessert eller en sandwich du skal lage, vil vi inspirere deg til noen enkle, men likevel kreative bruksområder på kjøkkenet!
SMØR ENKELT
På baguette, wraps eller smørbrød, eller alle tre. Bruk naturel eller kombiner med smaker som sitron, hvitløk, urter eller litt ekstra spicy med gochujang eller pepperrot.
SPRØYT I VEI
Lag en cheesecake, tiramisu eller sprøyt en herlig frosting på dine cupcakes! Uansett er det enkelt å imponere kundene med herlige desserter!
DIPP GODT
Den kremete konsistensen gjør at den er perfekt for litt tykkere dipper, spesielt hvis du blander med ingredienser som soltørkede tomater, sitronszest, fersk spinat eller sweet chili.
DRESS OPP
Spe ut med litt Hellmann’s Vegan majones og litt vann, og så har du en base for en supergod dressing. Eksperimenter med ingredienser som trøffelolje, kapers eller mango chutney.
SNILL MOT BÅDE PLANETEN OG ALLERGIKERE Ekstremt kremet og utrolig inkluderende, og det stopper ikke der: 60% lavere klimaavtrykk enn samme mengde kremost* Fri for allergener samt Kosher og Halal
Les mer om ostealternativene til Violife her https://www.unileverfoodsolutions.no/inspirasjon/plantebasert-matlagning/violife.html