Menu

På kjøkkenet til Sigurd skjer det alltid noe spennende og noen ganger får han også besøk! Hvorfor ikke lære mer om jevning og stivelse? Eller benytt anledningen til å få smakfulle tips om hva du kan gjøre med våre eddiker fra MAILLE, majoneser fra HELLMANN’S og hvordan du lykkes ved grillen! Vi fyller på med nye filmer kontinuerlig, så kom gjerne tilbake snart og lær deg noe nytt! Alt godt!

Whats cooking with Sigurd? Majones & salater

Kevin lager vegansk cæsarsalat og coleslaw, og Sigurd blande sammen rester fra grill og buffet til nye, friske, smakfulle salater!

Whats cooking with Sigurd?

00.00

 

Whats cooking with Sigurd? Pølsefest & grill

Kevin lager BBQ-saus og Sigurd lager torsk i pakke med Hellmann’s og Knorr-favoritter!

00.00

 

 

What's cooking with Sigurd? Fond & kraft

Sigurd Kvitberg og Simon Marling guider deg rett i vårt brede utvalg av fonder og buljonger for å finne riktig løsning til rett tid!

 

 

What's cooking with Sigurd? Kraft i sauser

Sigurd Kvitberg og Simon Marling lager Simons favorittsaus Sauce Blanquette! En kremete saus som passer til det meste og som kan gjøres om til det ene og andre! Se og lær.

 

 

Whats cooking with Sigurd? Jevning & panering

Sigurd og Morten Tungesvik jevner sauser og panerer fisk med to MAIZENA-favoritter!  

Sigurd og Morten Tungesvik jevner sauser og panerer fisk med to MAIZENA-favoritter!

 

What’s cooking with Sigurd? Smakssetting & sylting

Sigurd og Morten Tungesvik sylter grønnsaker og marinerer fisk med eddiker fra MAILLE!

Sigurd og Morten Tungesvik sylter grønnsaker og marinerer fisk med eddiker fra MAILLE!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny