Ingredienser
And med bjørnebærsaus og glasert rødkål
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Andebryst
Andebryst
/stk
5.0 stk
0%
Rapsolje
/l
3.0 cl
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Smør
/kg
50.0 g
0%
Glasert rødkål
Rødkål
/kg
1.5 kg
0%
Olivenolje
/l
1.0 dl
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Bjørnebærsaus
Sjalottløk, finkuttet
/g
100.0 g
0%
Rødvin
/l
2.0 dl
0%
Olivenolje
/l
1.0 dl
0%
Laurbærblad
/stk
3.0 stk
0%
Fennikelfrø
/g
10.0 g
0%
Timian, fersk
/g
15.0 g
0%
Stjerneanis
/stk
2.0 stk
0%
Bjørnebær, ferske eller frossne
/kg
250.0 g
0%
Smør
/kg
150.0 g
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Ved servering
Timian, fersk
/g
0.0 g
0%
Bjørnebær, ferske eller frossne
/kg
250.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Andebryst
-
Andebryst 5.0 stk
-
Rapsolje 3.0 cl
-
Salt Og Pepper
-
Smør 50.0 g
Glasert rødkål
-
Rødkål 1.5 kg
-
Olivenolje 1.0 dl
-
Salt Og Pepper
Bjørnebærsaus
-
Sjalottløk, finkuttet 100.0 g
-
Rødvin 2.0 dl
-
Olivenolje 1.0 dl
-
Laurbærblad 3.0 stk
-
Fennikelfrø 10.0 g
-
Timian, fersk 15.0 g
-
Stjerneanis 2.0 stk
-
Bjørnebær, ferske eller frossne 250.0 g
-
Smør 150.0 g
-
Salt Og Pepper
Ved servering
-
Timian, fersk
-
Bjørnebær, ferske eller frossne 250.0 g