Menu

Ingredienser

+

Caesardressing

Salat

  • Fenikkel, tynt skivet 250.0 g
  • Blomkålbuketter 300.0 g
  • Grønnkål 200.0 g
  • Rosenkål 150.0 g
  • Eple(r) 150.0 g
  • Krutonger 80.0 g

En høst- og vintertilpasset «cæsarsalat» med masse tyggemotstand og herlig sprøhet. Serveres enten som tilbehør eller som hovedrett sammen med fisk, kylling eller planteprotein.

...

Fremgangsmåte

  1. Caesardressing

    1. Bland majones med parmesan,sennep, sitronjuiceog hvitløk.
  2. Salat

    1. Kok 2/3 av blomkålen mør og blansjer rosenkålen.
    2. Skjær resten av blomkålen og eplene i tynne skiver (crudité) på mandolin.
    3. Bland dressingen med den tilberedte blomkålen og de andre kålsortene.
    4. Topp salaten med skivet blomkål, eple og krutonger.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny