Menu

Ingredienser

+

Julesalat med pinnekjøtt


En salat med julens beste ingredienser. Den friske appelsinen passer godt sammen med det salte pinnekjøttet

...

Fremgangsmåte

  1. Julesalat med pinnekjøtt

    1. Plukk rester av pinnekjøtt av beina, og ta bort fettet. Stek lett i stekepanna og avkjøl. 

    2. Snitt rødkål i tynne fine strimler, skjær av skallet på appelsinen og skjær i tynne fine skiver. Fersk fiken skjæres i fine båter.

    3. Grønnkål plukkes fra stilken og stekes lett i panna med litt olje så de blir lett gylne og litt crispy. Avkjøl.

    4. Rens granateple for fruktkjøttet og ta vare på saften.

    5. Bland litt av granateplesaften inn i Hellmanns majones til du får en passe fin konsistens og farge, og bruk som saus/dressing til salaten.

    6. Vask og rens salat, og vend denne i litt av vinaigretten, anrett salat og de andre ingrediensene på porsjonstallerken eller på et romslig salatfat. Klar til å nytes.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny