Menu

Ingredienser

+

Julesalat

Søtpotetpuré


En festlig julesalat laget på rotgrønnsaker som er i sesong på vinteren. Et skum laget av søtpotet er prikken over i:et

...

Fremgangsmåte

  1. Julesalat

    1. Kutt rotgrønnsaker i store biter, legg i en gastrofom og mariner med Knorr Primerba Krydderpasta litt salt og pepper.
    2. Bak rotgrønnsakene i ovn 15 min på 220 grader. Kjøl de ned.
    3. Hell av laken fra kikertene, legg de sammen med kokte grønne linser, salatblanding, avkjølte rotgrønnsaker og epler i skiver i en stor salat bolle.
    4. Hell over Hellmanns Citrus Vinaigrette. Bland forsiktig og legg på valnøtter, fiken, chèvreost og granateplekjerner.
  2. Søtpotetpuré

    1. Lag et søtpoteteskum ved å lage en flytende puré i termomixer av bakt søtpotet, Knorr Primerba hvitøk, Rama piske 31 %, salt og pepper.
    2. Ha puréen i en siffonflaske og dekorer hver porsjon med litt av puréen
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny