Ingredienser
Kålsalat med tang-crisp
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kålsalat:
Spisskål
/kg
2.5 kg
0%
Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
/l
0.5 dl
0%
egg
/dl
5.0 dl
0%
Pankomel
/g
0.5 kg
0%
Svarte sesamfrø
/g
200.0 g
0%
Tang-crisp:
Noritang blader
/stk
20.0 stk
0%
Soppene:
Svamp, shiitake
/kg
1.11 kg
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
150.0 g
0%
Hvitløksfedd
/stk
4.0 stk
0%
Smør
/kg
100.0 g
0%
Ketjap Manis
/l
1.0 dl
0%
Fiskesaus
/l
0.5 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kålsalat:
-
Spisskål 2.5 kg
-
egg 5.0 dl
-
Pankomel 0.5 kg
-
Svarte sesamfrø 200.0 g
Tang-crisp:
-
Noritang blader 20.0 stk
Soppene:
-
Svamp, shiitake 1.11 kg
-
Sjalottløk, finkuttet 150.0 g
-
Hvitløksfedd 4.0 stk
-
Smør 100.0 g
-
Ketjap Manis 1.0 dl
-
Fiskesaus 0.5 dl