Menu

Ingredienser

+

1. Trøffelpasta

Servering

  • Trøffel, fersk 200.0 g
  • Parmesanost, revet 100.0 g
  • Eggeplommer fra økologiske egg
  • Aromasopp 100.0 g

At pasta er luksuriøst har vi lenge visst. Men noe som er enda mer luksuriøst er selvsagt å spise en kremet pasta med trøfler og god sopp. Og det vil gjestene dine kunne gjøre nå. Her har du en deilig oppskrift på en rett som virkelig fortjener en plass i rampelyset. Lykke til!

...

Fremgangsmåte

  1. 1. Trøffelpasta

    - Kok pastaen etter anvisning.
    - Skjær sopp i biter. Stek sopp og løk i olivenolje.
    - Tilsett Piske, vann og Knorr Soppfond. La det småkoke i ca. 15 minutter.
    - Jevn sausen med MAIZENA.
    - Smak til med salt, pepper og trøffelolje.
  2. Servering

    - Bland pastaen med sausen. 
    - Anrett på ti tallerkener, riv parmesan, sommertrøffel og legg en rå eggeplomme i midten.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny