Ingredienser
Vintertabbouleh
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bulgur:
Vann
/l
1.0 l
0%
Bulgur
/kg
250.0 g
0%
Gul løk, skrelt og skivet
/g
50.0 g
0%
Sjampignon
/g
300.0 g
0%
Fennikel, skivet
/g
100.0 g
0%
Kastanjer, kokt
/g
50.0 g
0%
Baby spinat
/g
100.0 g
0%
Bladpersille
/kg
200.0 g
0%
Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
/l
0.1 l
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bulgur:
-
Vann 1.0 l
-
Bulgur 250.0 g
-
Gul løk, skrelt og skivet 50.0 g
-
Sjampignon 300.0 g
-
Fennikel, skivet 100.0 g
-
Kastanjer, kokt 50.0 g
-
Baby spinat 100.0 g
-
Bladpersille 200.0 g