Menu

Ingredienser

+

Bulgur:


Tabbouleh er opprinnelig en libanesisk salat som lages av bulgur, tomater, persille og mynte. Den smaksettes med olivenolje og sitronsaft. Denne her er en mer vinterlig versjon. Inneholder fennikel, champignon, kastanjer, persille og spinat. Godt på høsten og vinteren. Passer for veganere.

...

Fremgangsmåte

  1. Bulgur:

    1. Kok opp vann og soppfond.
    2. Skyll bulguren godt og hell den i den kokende buljongen. La koke i ca. 15 minutter.
    3. Fres løk og champignon raskt i flytende margarin. Ikke la de steke for lenge. Smaksett med soppfond, salt og pepper.
    4. Bland bulguren med soppblandingen.
    5. Smaksett med vinaigrette, salt og pepper.
    6. Avkjøles og bland i resten av ingrediensene i salaten. Server.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny