Som en av de største matprodusentene i verden, har vi et ansvar for å bidra til å forme et globalt matsystem som er rettferdig for alle. Initiativet 'Future Foods’ - er Unilevers plan for å hjelpe mennesker å få sunnere matvaner samtidig som vi reduserer miljøpåvirkningen fra matproduksjonen.
Med store endringer gjør vi en stor forskjell:
Vår portefølje av plantebasert kommer til å fortsette å vokse, vi har gjort en investering på 85 millioner euro i et nytt Foods Innovation Center ved Wageningen University & Research, noe som vil bidra til å utvikle neste generasjons alternative kjøtt- og meieriprodukter.
Vi kommer til å fortsette å fokusere på matsvinn, både i vår egen forsyningskjede og gjennom å hjelpe forbrukerne å redusere mengde mat de kaster.
Vi vil alle at maten skal lages på en måte som er rettferdig for alle. Vi fortsetter å strebe for at ingrediensene våre skal dyrkes bærekraftig og støtter bønder og andre som lever av å jobbe med oss.
Andelen produkter i vår portefølje som vil hjelpe oss å forbedre helsen vår, vil øke med 200% (plantebasert, beriket med sink, jern, omega-3 osv.).
Innen 2022 skal 85% av våre matvarer sikre at forbrukerne ikke får i seg mer enn 5 g salt per dag.