Ingredienser
Bakt selleri med brunet smør, bladkål og eple
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€330000.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Saltbakt sellerirot:
Sellerirot
/kg
5.0 kg
0%
Egg
/stk
1.0 stk
0%
Salt
/kg
150.0 g
0%
Sellerirotkrem med muskatnøtt:
Sellerirot
/kg
450.0 g
0%
Eddik av eplecider
/ml
10.0 ml
0%
Muskatnøtt
/g
10.0 g
0%
Salt
/kg
10.0 g
0%
Fritert sellerirot med sitron:
Sellerirot
/kg
50.0 g
0%
Matolje
/g
50.0 g
0%
Sitron
/stk
1.0 stk
0%
Brunet smørvinaigrette:
Smør
/kg
50.0 g
0%
Vann
/l
50.0 ml
0%
Sopp med bladkål og eple:
Skogsopp
/g
150.0 g
0%
Grønnkål
/g
40.0 g
0%
Eple(r)
/kg
300.0 g
0%
Hasselnøtter, gjerne ristet gylne i ovn
/g
100.0 g
0%
Sjalottløk
/g
100.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Saltbakt sellerirot:
-
Sellerirot 5.0 kg
-
Egg 1.0 stk
-
Salt 150.0 g
Sellerirotkrem med muskatnøtt:
-
Sellerirot 450.0 g
-
Eddik av eplecider 10.0 ml
-
Muskatnøtt 10.0 g
-
Salt 10.0 g
Fritert sellerirot med sitron:
-
Sellerirot 50.0 g
-
Matolje 50.0 g
-
Sitron 1.0 stk
Brunet smørvinaigrette:
-
Smør 50.0 g
-
Vann 50.0 ml
Sopp med bladkål og eple:
-
Skogsopp 150.0 g
-
Grønnkål 40.0 g
-
Eple(r) 300.0 g
-
Hasselnøtter, gjerne ristet gylne i ovn 100.0 g
-
Sjalottløk 100.0 g