Ingredienser
Butter Chicken med poteter og spinat
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Butter Chicken:
gul løk, hakket
/kg
150.0 g
0%
Poteter, skrelt
/g
1.0 kg
0%
Vann
/l
6.0 dl
0%
Kyllingfilet, i biter
/g
1.0 kg
0%
Spinat, renset
/g
300.0 g
0%
Til servering:
Koriander, fersk, hakket
/g
20.0 g
0%
Kokos, høvlet, ristet
/g
50.0 g
0%
Grønne Rosiner
/g
50.0 g
0%
Lime
/stk
2.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Butter Chicken:
-
gul løk, hakket 150.0 g
-
Poteter, skrelt 1.0 kg
-
Vann 6.0 dl
-
Kyllingfilet, i biter 1.0 kg
-
Spinat, renset 300.0 g
Til servering:
-
Koriander, fersk, hakket 20.0 g
-
Kokos, høvlet, ristet 50.0 g
-
Grønne Rosiner 50.0 g
-
Lime 2.0 stk