Menu

Ingredienser

+

Crispy No Chicken

Smørkokt brokkolini og grønne asparges

  • Brokkolini 500.0 g
  • Grønn asparges 500.0 g
  • Smør 200.0 g
  • Vann 3.0 dl

Stekt spinat

  • Baby spinat 1.0 kg
  • Rapsolje 30.0 g

Selleripure

Kremet sennepssaus


Grønt er skjønt! En vegetar NoCrispy chicken burger får selskap av vårens beste primører

...

Fremgangsmåte

  1. Crispy No Chicken

    Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gyldne.Dryss over litt salt
  2. Smørkokt brokkolini og grønne asparges

    Kok sammen smør og vann. Kok brokkolini og asparges i smørvannet til de er møre men fortsatt litt sprø.Sil fra smørvannet og krydre med salt, pepper og litt sitronsaft
  3. Stekt spinat

    Spinaten vaskes og tørkes fri for vann.Stek spinaten på en skikkelig varm panne i rapsolje. Pass på å ikke steke spinaten for mye. Noen blader må gjerne være en smule rå.Ha spinaten på et fettsugende papir og krydre med salt. 
  4. Selleripure

    Rotsellerien skrelles. Skjær i små biter og kok i vann til den er mør.Sil bort vannet og blend til pure med piske og smør.Smak til med salt og epleeddik.
  5. Kremet sennepssaus

    Stek dijonsennep og sennepskorn i en tørr gryte for å slippe sennepsoljene.Tilsett hvitvin og portvin og kok inn til halvparten.Tilsæt vann, Knorr brunet kyllingbuljong pasta, skall fra en sitron og Rama Piske. Kok til kremet konsistens. Sil sausen – skummes med en stavblender før servering.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny