Ingredienser
Egg benedict med asparges
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Dill og gressløks-hollandaise
Gressløk
/g
30.0 g
0%
Dill, frisk
/kg
30.0 g
0%
Posjert egg
Egg
/stk
20.0 stk
0%
Vann
/
0.0
0%
Grønnsaker
Grønn asparges
/g
1.5 kg
0%
Ruccola salat
/g
250.0 g
0%
Olivenolje
/l
20.0 ml
0%
Til servering
Rundstykker
/
20.0 n/a
0%
Sitron
/stk
2.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Dill og gressløks-hollandaise
-
Gressløk 30.0 g
-
Dill, frisk 30.0 g
Posjert egg
-
Egg 20.0 stk
-
Vann
Grønnsaker
-
Grønn asparges 1.5 kg
-
Ruccola salat 250.0 g
-
Olivenolje 20.0 ml
Til servering
-
Rundstykker 20.0 n/a
-
Sitron 2.0 stk