Menu

Ingredienser

+

Løksuppe

Topping


En fransk klassiker som er enkel å lage og luksuriøs å servere. Karamelliser løken og kok den sammen med tørr sherry og hvitvin. Ved servering, topp med baguetteskiver og gratiner med Violife plantebasert ost

...

Fremgangsmåte

  1. Løksuppe

    Smelt margarin i en kjele på middels varme, tilsett løk i skiver med litt salt, rør, sett på lokket og la det "steke" i 5 minutter uten å røre.
    Ta av lokket og stek til løken blitt karamellisert under omrøring ca 30 minutter.
    Når løken har blitt skikkelig mørk i fargen tilsetter du vin og sherry, deretter pudres i melet mens du rører. Hell på Knorr brunet løksfond, vann og soya, kok opp og la det småkoke i 10 minutter, smak til med salt og pepper
  2. Topping

    Hell den varme suppen i ovnsfaste boller, tilsett 2-3 skiver baguette per bolle og topp med plnatebasert revet ost ca 1 dl pr bolle. Gratiner osten gyllenbrun under grillelement/salamander og server umiddelbart, eventuelt med mer brød og ost ved siden av eller en frisk grønn salat.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny