Menu

Ingredienser

+

Frøknekkebrød

Servering


Krydrete og pepperaktige reddikskudd i kombinasjon med gressaktige alfalfaspirer blir en god topping på alle typer kremoster. Denne oppskriften bidrar med litt forsommer-vibber og smak av dansk «røykost».

...

Fremgangsmåte

  1. Frøknekkebrød

    1. Bland alle ingredienser bortsett fra vann og olje i en bolle.
    2. Kok opp vannet og oljen, og slå væsken over de tørre ingrediensene.
    3. Fordel røren på to bakeplater med bakepapir og bred ut frørøren tynt mellom bakepapir.
    4. Stek i ovnen på 150 grader i 50-60 minutter.
  2. Servering

    1. Bland sandwich delight med røkt paprikapulver.
    2. Fordel kremosten på frøknekkebrødene og topp med spisskummin, reddikskudd og alfalfaspirer.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny