Menu

Ingredienser

+

Gnocchi med grillet asparges og kylling


Denne klassiske retten med gnocchi laget på poteter.... Retten er "spiced" med salvie, parmesan, asparges, hvitvin, knorr kyllingbuljong og smeltet smør....Trenger vi å skrive mer? Vann i munn...!

...

Fremgangsmåte

  1. Gnocchi med grillet asparges og kylling

    1. Bak potetene i ovnen ved 180 grader til de er møre.
    2. Skrap ut fyllet og la det avkjøles litt
    3. Bland potet, mel, egg, salt og pepper til en jevn masse.
    4. Rull massen ut i en pølse og kutt i munnbiter. Dryss med litt mel.
    5. Skrell den hvite asparges, grill dem og kutt dem i munnbiter.
    6. Kok gnocchi i rikelig saltet vann og la dem koke i maksimalt 2 minutter.
    7. Smelt smøret på en varm panne, tilsett asparges og vinen med buljongen, tilsett deretter gnocchi og rør til alt er glasert.
    8. Server med nyhakket salvie, parmesan og nykvernet pepper.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny