Menu

Ingredienser

+

Gulrot og Gochujang-krem

Tilbehør

  • porsjonsbrød/boller ca 75 g/stk 10.0 stk
  • Kål, röd 200.0 g
  • Agurk, tynt høvlet 300.0 g
  • Vårløk 100.0 g
  • peanøtter, ristede og saltet 100.0 g
  • Fritert løk 50.0 n/a

Koreansk chilipasta gir en mild og passe varm smak i denne kremete spreaden. Sammen med sesamolje, ingefær og gulrot blir det en smaksbombe. Fyll med sprø grønnsaker som agurk, rødkål, vårløk og peanøtter.

...

Fremgangsmåte

  1. Gulrot og Gochujang-krem

    Kok gulrøtter møre, la kjøles av litt. Bland alt unntatt Violife Creamy og salt til en jevn puré. Tilsett Violife Creamy og bland til en jevn krem, smak til med salt og pepper. Ha i sprøytepose eller skål. La stå kaldt.
  2. Tilbehør

    Del brødene og smør kremen på både lokk og bunn. Legg deretter på rødkål, agurkskiver, vårløk, peanøtter og fritert løk.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny