Menu

Ingredienser

+

Gulrotsuppe:

Til servering:

  • Vårløk, i skiver 80.0 g
  • Melonkjerner 50.0 g

En gulrotsuppe med asiatisk følelse! Ingefæren bidrar med både sterk smak og syre som fungerer veldig godt sammen med sødmen fra gulrøttene. Ferske kaffir-limeblader kan kjøpes hos grønnsaksgrossist eller i nærmeste asiatiske butikk og fungerer utmerket å fryse.

...

Fremgangsmåte

  1. Gulrotsuppe:

    1. Sauter løken myk i flytende margarin. Tilsett ingefær, limeblad, grønn chili, revet gulrøtter, hvitløkspasta og sauter i ytterligere noen minutter.
    2. Tilsett vann, røde linser, salt og grønnsaksbuljongpulver. Kok opp og la suppen småputre i 15-20 minutter til linser og gulrøtter er myke.
    3. Ta ut limebladene, kjør suppen glatt og tilsett matfløte. Smaksett med miso samt lime juice.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med skivet vårløk og ristede melonkjerner.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny