Menu

Ingredienser

+

Suppen:

Til servering:

  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Lime, i båter 1.0 stk

Denne peruanske fiskesuppen er både fargerik og full av smak, og her gjør vi den ekstra kremet. Denne typen suppe kalles tradisjonelt ”Chupie”, som betyr «suppe med mange ingredienser». I kolonitiden i Peru utgjorde denne typen suppe hovedmåltidet midt på dagen. I tillegg til fisk er det vanlig å tilsette skalldyr, peruansk crème cheese og posjert egg. 

...

Fremgangsmåte

  1. Suppen:

    1. Sauter løk i fem minutter i margarin og tilsett hvitløkspuré.
    2. Tilsett Tomatino og chilipulver, og la koke i et par minutter. Tilsett vann, søtpoteter, poteter og fiskefond, og kok videre under lokk til potetene og søtpotetene begynner å bli møre.
    3. Rør sandwich delightjevn med fløte og tilsett blandingen i suppen.
    4. Rør om og tilsett mais, grønn hakket chili og vårløk, kok opp og smak til med salt.
    5. Tilsett fisk og la gryten trekke ytterligere 4-6 minutter.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med frisk koriander og limebåter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny