Ingredienser
Gulrotsuppe med kaffir-limebladerog ingefær
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gulrotsuppe:
Gulrot, revet
/g
0.9 kg
0%
gul løk, hakket
/kg
200.0 g
0%
Knorr Primerba Hvitløk Krydderpasta 2 x 340 g
/kg
25.0 g
0%
Ingefær, revet
/g
25.0 g
0%
Grønn chili, uten kjerner, finstrimlet
/g
3.0 g
0%
Linser, røde
/g
90.0 g
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Kaffirlimeblader, revet
/stk
5.0 stk
0%
Vann
/l
2.0 l
0%
Miso paste, lys
/g
15.0 g
0%
Limejuice
/l
0.1 dl
0%
Til servering:
Vårløk, i skiver
/g
80.0 g
0%
Melonkjerner
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gulrotsuppe:
-
Gulrot, revet 0.9 kg
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Ingefær, revet 25.0 g
-
Grønn chili, uten kjerner, finstrimlet 3.0 g
-
Linser, røde 90.0 g
-
Salt 20.0 g
-
Kaffirlimeblader, revet 5.0 stk
-
Vann 2.0 l
-
Miso paste, lys 15.0 g
-
Limejuice 0.1 dl
Til servering:
-
Vårløk, i skiver 80.0 g
-
Melonkjerner 50.0 g