Menu

Ingredienser

+

Hummerbearnaise

Til servering

  • Reker, ferdig skrelt
  • Grønn asparges

En deilig kombinasjon av kokt fersk, grønn asparges og reker servert med en vri på den klassiske bearnaisesausen, smaksatt med Knorr hummerfond. Hummerbearnaise egner seg også som tilbehør til for eksempel pommes frites

...

Fremgangsmåte

  1. Hummerbearnaise

    Smelt smør os stell det  til side.
    Kok opp sjalottløk og Maille hvitvinseddik og la det redusere til det halvparten, tilsett vannet.
    Sil reduksjonen og hell den over eggeplommene mens de piskes. Bland over svak varme til en kremet konsistens.
    Ta kjelen av varmen og tilsett smøret sakte imens du hele tiden visper.
    Smak til med Knorr hummerfond, finhakket estragon og tabasco.
  2. Til servering

    Server mer asparges og nypillede reker
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny