Ingredienser
Sopprisotto
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Risottobuljong
Hvitvin
/l
750.0 ml
0%
Vann
/l
1.0 l
0%
Knorr Primerba Timian Krydderpasta 2 x 340 g
/kg
10.0 g
0%
Sopp, blandet
/g
100.0 g
0%
Hvitløk
/g
10.0 g
0%
Risotto
Olivenolje
/l
30.0 ml
0%
Risottorisf.eks carnaroli
/g
375.0 g
0%
Sjalottløk
/g
170.0 g
0%
Morkelvannrisottobuljong, etter oppskrift over
/dl
1.0 l
0%
Sopp, blandetetter sesong
/g
500.0 g
0%
Smør
/kg
50.0 g
0%
Parmesan, ost
/kg
50.0 g
0%
Trøffel, svart
/g
5.0 g
0%
Trøffelolje
/g
5.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Risottobuljong
-
Hvitvin 750.0 ml
-
Vann 1.0 l
-
Sopp, blandet 100.0 g
-
Hvitløk 10.0 g
Risotto
-
Olivenolje 30.0 ml
-
Risottorisf.eks carnaroli 375.0 g
-
Sjalottløk 170.0 g
-
Morkelvannrisottobuljong, etter oppskrift over 1.0 l
-
Sopp, blandetetter sesong 500.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Parmesan, ost 50.0 g
-
Trøffel, svart 5.0 g
-
Trøffelolje 5.0 g