Ingredienser
Innkokt hvit asparges med hylleblomstemulsjon
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Slik gjør du
Asparagas
/st
10.0 st
0%
Vann
/l
1.0 dl
0%
Sitron, presset
/ss
2.0 ss
0%
Sukker
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/ts
2.0 ts
0%
Smør, normalsaltet
/g
30.0 g
0%
Hylleblomstemulsjon:
/
0.0
0%
Hylleblomsteddik
/ss
2.0 ss
0%
Pepper, svart
/g
0.0 g
0%
Til Garnering: Blomsterkarse Och Tagetesblomster
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Slik gjør du
-
Asparagas 10.0 st
-
Vann 1.0 dl
-
Sitron, presset 2.0 ss
-
Sukker 1.0 ss
-
Salt 2.0 ts
-
Smør, normalsaltet 30.0 g
-
Hylleblomstemulsjon:
-
Hylleblomsteddik 2.0 ss
-
Pepper, svart
-
Til Garnering: Blomsterkarse Och Tagetesblomster