Ingredienser
Kalveragupasta
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Pasta
Hvetemeltipo 00
/kg
500.0 g
0%
Eggeplommertempererte
/stk
4.0 stk
0%
Eggtempererte
/stk
4.0 stk
0%
Salt
/kg
15.0 g
0%
Ragu
Olivenolje
/l
50.0 ml
0%
Hvitløk
/g
15.0 g
0%
Løk, gul
/kg
50.0 g
0%
Kalveskank1 skank ca 1kg
/stk
2.0 stk
0%
Chiliflakes
/g
1.0 g
0%
Tomatpuré
/kg
15.0 g
0%
Vann
/l
3.0 dl
0%
Basilikum, fersk
/g
40.0 g
0%
Oregano frisk5g tørket
/g
40.0 g
0%
Salt
/kg
0.0 g
0%
Pepper, svart
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Pasta
-
Hvetemeltipo 00 500.0 g
-
Eggeplommertempererte 4.0 stk
-
Eggtempererte 4.0 stk
-
Salt 15.0 g
Ragu
-
Olivenolje 50.0 ml
-
Hvitløk 15.0 g
-
Løk, gul 50.0 g
-
Kalveskank1 skank ca 1kg 2.0 stk
-
Chiliflakes 1.0 g
-
Tomatpuré 15.0 g
-
Vann 3.0 dl
-
Basilikum, fersk 40.0 g
-
Oregano frisk5g tørket 40.0 g
-
Salt
-
Pepper, svart