Menu

Ingredienser

+

Karseomelett:

Quinoacrunch:

Syltet tomat:


 Deilig brunsj eller lunsj som vil holde dine gjester mette frem til middag. 

...

Fremgangsmåte

  1. Karseomelett:

    1. Miks eggene og bland i salt, pepper og hvitløkspuré.
    2. Tilbered eggene litt etter litt i en panne til flere mindre omeletter. Eller stek de til en bløt eggestand i ovnen på ca. 160 grader.
  2. Quinoacrunch:

    1. Bland quinoa med litt flytende margarin og litt salt, og smør de ut på en bakeplate.
    2. Tørk de i ovnen på 140 grader til de er passe sprø og la de avkjøles.
  3. Syltet tomat:

    1. Klargjør bondebønnene ved å koke dem møre.
    2. Skjær tomatene i grove biter og bland med vinaigrette, Umami og hbondebønner.
    3. Anrett tomatsalaten toppet med en omelett, masse karse og dryss over med quinoacrunch.
    4. Dryppes evt. med litt god olivenolje og krydre med litt salt og pepper.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny