Menu

Ingredienser

+

Saus:

Topping:

  • Ost, revet 50.0 g
  • Bokhvetefrø
  • Melonkjerner
  • Solsikkekjerner

Bønner er en av de klimasmarte, sunne, økonomiske og gode råvarene som omtales som fremtidens mat. I denne gratengen har vi valgt å bruke den milde og myke cannellonibønnen og toppet herligheten med revet ost og litt sprø frø. Serveres med fordel som varmrett og tilbehør.

...

Fremgangsmåte

  1. Saus:

    1. Stek persillerot og purreløk i margarin og tilsett timian samt laurbærblad. Smak til med salt og pepper. Senk temperaturen og sauter i ytterligere 10 minutter.
    2. Tilsett maisstivelse og hell på vannet i omganger under omrøring. Kok opp og tilsett grønnsaksbuljong og fløte. La det småkoke i noen minutter før du tilsetter cannellonibønnene.
  2. Topping:

    1. Hell saus og grønnsaker i en GN-form og fordel ost, bokhvete og melonkjerner over gratengen.
    2. Stekes i kombiovn på 70% og 180 grader i 15 minutter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny