Menu

Ingredienser

+

Teriyakisaus

  • Soyasaus, standard 200.0 ml
  • Sake 200.0 ml
  • Risvineddik 200.0 ml
  • Fiskesausse oppskrift "vegansk fishsauce" 200.0 ml
  • Rørsukker 50.0 g

Grønnsaker

  • Bønner
  • Gulrot
  • Bimi-aspargesbrokkoli
  • Reddik

Nudler

  • Risnudlerbokhvete 800.0 g
  • Rapsolje 100.0 ml

Til servering


.

...

Fremgangsmåte

  1. Teriyakisaus

    • Kok opp i en gryte. Sett blandingen til avkjøling.
  2. Grønnsaker

    • Skrell og skjær gulrøtter, bimi asparges og kina-reddik i mindre biter.
  3. Nudler

    • Tilbered nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.   
    • Rask nedkjøling i isvann
  4. Til servering

    • Vend NoChicken Chunks i tapiokaen. Varm opp oljen i en wok og stek de er gyllenbrune. Tilsett halvparten av sausen og kok til den blir tykk som en glace.
    • Klekk eggene i en varm panne og rør til eggene har fått en fastere konsistens.
    • Tilsett gulrøtter, asparges og kinareddik til nudlene og hold pannen på platen. Ha nudlene i en serveringsskål med vegokjøttet på toppen. Pynt med vårløk, koriander og sesamfrø.
    • Tips: Du får det beste resultatet med en varm wok.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny