Menu

Ingredienser

+

Kylling Picadillo i maistortilla


Denne retten finnes i forskjellige varianter i hele Sør-Amerika. Denne oppskriften, som kommer fra Guatemala, lages med kyllingkjøttdeig. Picadillo betyr malt blanding, og retten kan også lages med oksekjøtt. Farsen kan i tillegg brukes som fyll i amerikanske piroger, empanadas.

...

Fremgangsmåte

  1. Kylling Picadillo i maistortilla

    1. Bland løk, paprika, hvitkål, gulrot og bønner grovt i en kjøkkenmaskin.
    2. Fres kyllingkjøttdeigen sammen med grønnsaksfarsen i to minutter i sausebasen. Rør hele tiden så ingrediensene blir godt blandet.
    3. Tilsett laurbærblader, timian, kyllingfond og pepper. Stek videre til kjøttdeigen ikke lenger er rosa, ca. 3 minutter.
    4. Tilsett Tomatino og ketchup. Legg på lokk og senk varmen. La blandingen småputre i 15-20 minutter. Ta av lokket og kok videre til væsken har tyknet, ca. 2-3 minutter, og farsen nesten ser tørr ut. Fjern laurbærbladene.
    5. Fordel fyllet i maistortillaer sammen med revet ost og gratinér i ovnen.
    6. Serveres med guacamole, salsa casera og fraiche.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny