Ingredienser
Kyllingkjøttboller med thai panang-saus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kyllingkjøttboller med thai panang-saus
Kyllingkjøttdeig
/g
1.0 kg
0%
Red Curry paste
/kg
10.0 g
0%
Sitronskall, revet
/g
15.0 g
0%
Egg
/stk
1.0 stk
0%
Brunt sukker
/kg
4.0 g
0%
Løkpulver
/g
2.0 g
0%
Salt
/kg
8.0 g
0%
Hvit pepper, malt
/g
1.0 g
0%
gul løk, hakket
/kg
200.0 g
0%
Vann
/l
8.0 dl
0%
Kokosmelk
/l
1.0 l
0%
2 Stilker Sitrongress, Splittet På Langs
/
0.0
0%
Sukker
/kg
4.0 g
0%
Asiatisk fiskasaus
/g
15.0 g
0%
Limeblader
/stk
4.0 stk
0%
Rød currypasta
/g
4.0 g
0%
Lime, saft
/l
10.0 ml
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kyllingkjøttboller med thai panang-saus
-
Kyllingkjøttdeig 1.0 kg
-
Red Curry paste 10.0 g
-
Sitronskall, revet 15.0 g
-
Egg 1.0 stk
-
Brunt sukker 4.0 g
-
Løkpulver 2.0 g
-
Salt 8.0 g
-
Hvit pepper, malt 1.0 g
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Vann 8.0 dl
-
Kokosmelk 1.0 l
-
2 Stilker Sitrongress, Splittet På Langs
-
Sukker 4.0 g
-
Asiatisk fiskasaus 15.0 g
-
Limeblader 4.0 stk
-
Rød currypasta 4.0 g
-
Lime, saft 10.0 ml