Menu

Ingredienser

+

Saus:

Panzanella:

  • Tomater, delt i biter 400.0 g
  • Rødløk, i halve skiver 100.0 g
  • Agurk, syltet, terninger 200.0 g
  • Gulrot, i staver, skrelt 300.0 g
  • Maltbrød i skiver 300.0 g
  • Grønnkål 50.0 g
  • Dill, frisk 40.0 g

Den toscanske brødsalaten er lett å tilpasse nordiske smaker. Syltet agurk, maltbrød og grønnkål tar denne klassiske salaten til helt nye breddegrader. Bringebær vinaigrette med tomat er kronen på verket i denne fantastiske verdenen av smaker. Passer for veganere.

...

Fremgangsmåte

  1. Saus:

    1. Bland ingrediensene.
  2. Panzanella:

    1. Legg ingrediensene i sausen og vendforsiktig.
    2. Dekorer med saus og dill.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny