Menu

Ingredienser

+

Veggieburger:

Røkt Chilimajones:

Tilbehør:


Burgertrenden har vokst jevnt de siste 10 årene, og selvfølgelig har også vegetarvarianten vokst. Her har vi fokusert på en variant hvor det er mye fett, syre og umami– ganske enkel! Merk deg at denne kan få munnen til å løpe i vann, selv hos den største kjøttentusiasten! Denne burgeren har få, men intense aromaer og teksturer.

...

Fremgangsmåte

  1. Veggieburger:

    1. Bland kikertene med løk, tapioka, egg, grønnsaksfond og .
    2. Form kikertsrøren til «biffer» og stek de sprøe i rikelig med margarin i stekepannen.
  2. Røkt Chilimajones:

    1. Bland majones, røkt paprika, chili og løkfond
  3. Tilbehør:

    1. Bland rødløken i skiver med vinaigretten.
    2. Bygg burgeren på brioch brødet med chilimajones, fersk basilikum, de stekte kikertbiffene, avokado og syltet rødløk.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny