Ingredienser
Okonomyaki med soyamajones
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Soyamajones:
Ketjap Manis
/l
1.0 dl
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2 x 2 kilo
/kg
2.0 g
0%
Fyll:
Løk, gul
/kg
200.0 g
0%
Søtpotet
/g
300.0 g
0%
Kål
/g
400.0 g
0%
Salt
/kg
10.0 g
0%
Pannekakerøre:
Vann
/l
3.0 dl
0%
Miso paste, lys
/g
20.0 g
0%
Hvetemel
/kg
200.0 g
0%
Bakepulver
/g
5.0 g
0%
Egg
/stk
3.0 stk
0%
Sukker
/kg
5.0 g
0%
Chili pulver
/kg
1.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Soyamajones:
-
Ketjap Manis 1.0 dl
Fyll:
-
Løk, gul 200.0 g
-
Søtpotet 300.0 g
-
Kål 400.0 g
-
Salt 10.0 g
Pannekakerøre:
-
Vann 3.0 dl
-
Miso paste, lys 20.0 g
-
Hvetemel 200.0 g
-
Bakepulver 5.0 g
-
Egg 3.0 stk
-
Sukker 5.0 g
-
Chili pulver 1.0 g