Menu

Ingredienser

+

Ovnspannekake:

Braisert kål:


Ovnspannekake til folket! Her er en klassisk oppskrift på en god, gammel venn som dessuten er glutenfri. Vi har valgt å servere braisert kål som godt tilbehør, siden ovnspannekake noen ganger skal få lov til å være bare ovnspannekake. Røren nedenfor kan også stekes som tynne pannekaker på vanlig måte.  

...

Fremgangsmåte

  1. Ovnspannekake:

    1. Visp sammen vann, Piske, Umami, egg, salt, maisstivelse og kikertmel til en jevn røre.
    2. Hell røren i en smurt GN-form. Stekes i ovn ved 205 grader i 25 minutter.
  2. Braisert kål:

    1. Strimle og fres kålen i flytende margarin i 5 minutter.Tilsett vann og salt.
    2. Kok opp og la kålen småkoke til vannet er kokt inn, ca. 15 minutter.
    3. Smak til med timian og nykvernet svart pepper.
  3. Tilbehør:

    1. Server ovnspannekaken med braisert kål og rårørte tyttebær.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny