Ingredienser
Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip
Asparges, hvite
/stk
20.0 stk
0%
Vann
/l
1.0 l
0%
Ansjosfilet
/stk
30.0 stk
0%
Purreløk
/stk
1.0 stk
0%
Bladpersille
/kg
50.0 g
0%
Hvitløk
/g
200.0 g
0%
Hvite bønner, kokte
/kg
100.0 g
0%
Hvetemel
/kg
500.0 g
0%
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm
15.0 g
0%
Egg
/stk
2.0 stk
0%
Øl
/dl
4.0 dl
0%
vann, lunket
/l
2.0 dl
0%
Matolje
/g
100.0 g
0%
Salt
/kg
5.0 g
0%
Sukker
/kg
5.0 g
0%
Eggehvite
/stk
4.0 stk
0%
Frityrolje
/l
2.0 l
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip
-
Asparges, hvite 20.0 stk
-
Vann 1.0 l
-
Ansjosfilet 30.0 stk
-
Purreløk 1.0 stk
-
Bladpersille 50.0 g
-
Hvitløk 200.0 g
-
Hvite bønner, kokte 100.0 g
-
Hvetemel 500.0 g
-
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm 15.0 g
-
Egg 2.0 stk
-
Øl 4.0 dl
-
vann, lunket 2.0 dl
-
Matolje 100.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Sukker 5.0 g
-
Eggehvite 4.0 stk
-
Frityrolje 2.0 l