Menu

Ingredienser

+

Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip


Lyst til å prøve noe nytt? Bytt ut hollandaise i aspargesklassikeren, og følg trinnene i oppskriften under. Denne rett med hvit asparges er annerledes, men vanvittig smaksrik og spenstig.

...

Fremgangsmåte

  1. Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip

    1. Skrell og posjer aspargesen i vann med Knorr grønnsaksbuljong
    2. Avkjøl aspargesene og skjær dem i 3 biter og legg dem på et håndkle.
    3. Skjær purren på langs i tynne strimler og blansjer dem raskt i buljongen.
    4. Legg dem også på håndkleet.
    5. Stek hvitløk i ovnen i ca. 15 minutter på 160 grader.
    6. Bland de kokte hvite bønnene og hvitløk og la avkjøles.
    7. Bland hvitløk/bønnepuréen med Hellmanns majones og smak til med salt og pepper.
    8. Bland mel, egg, øl, vann, olje, salt, sukker og rør godt.
    9. Bind sammen asparges, ansjos og persille med purrebåndet.
    10. Varm olje til 180 grader.
    11. Pisk eggehviter og bland dem med paneringsdeigen (bør være ferdig når det skal stekes).
    12. Vend aspargespakkene i deigen og stek dem gylne.
    13. Server umiddelbart med den tilberedte dippen
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny