Menu

Ingredienser

+

Krem

Pizza

  • Pizzabunn 10.0 stk
  • Squash 500.0 g
  • Olivenolje 40.0 ml
  • røde chiliflak, tørre 2.0 g
  • Salt Og Pepper

Topping

  • Baby spinat 100.0 g
  • Pinjekjerner 80.0 g
  • Salt Og Pepper
  • Syltet rødløk 100.0 g

Lag en enkel og plantebasert krem som kan smøres på pizzaer og brødskiver, men også varme smørbrød. Topp med tynnskårne ferske grønnsaker og syltet løk, og du har en herlig fargerik vegansk rett som smaker nydelig.

...

Fremgangsmåte

  1. Krem

    Bland sammen Violife Creamy med revet Violife Mozzarella flavour, rosmarin, sitronsaft, honning, hvitløk og olivenolje til en jevn smørbar blanding. Smak til med salt og pepper.
  2. Pizza

    Legg de skivet squash i en bolle og bland med olivenolje, chiliflak, salt og pepper. Fordel Violife kremen på 10 små forstekte pizzabunner (ca 70 g stk.)  og topp med squash. Stek på 250-275 grader i 3-5 minutter
  3. Topping

    Topp med spinat, syltet løk, pinjekjerner, og svart pepper.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny