Menu

Ingredienser

+

Pizzadeig

  • gjær 3.0 n/a
  • Vann 660.0 ml
  • Tipo-00 (pizzamel) 1.0 kg
  • Salt 28.0 g

Tomatsaus

Bearnaisemajones

Pizza


En riktig quilty pleasure pizza, men heldigvis er den hvert fall vegetar. Mulig en ekte italienere ville stusset litt over bearnaise på pizza, men så lenge det er godt så sier vi JA!

...

Fremgangsmåte

  1. Pizzadeig

    Løs opp  gjæren i kaldt vann og rør inn melet, elt deigen med eltekrok i omtrent 15 minutter for å aktivere glutenet.
    Dekk bollen med et håndkle og la deigen hvile i 15 minutter. Kna deigen for hånd i noen minutter til den er jevn. Legg deigen i en bolle, dekk den med plastfolie og la deigen hvile i 12 timer ved ca. 20 grader til neste dag.
    Del deigen i 8 biter på ca. 200 gram hver. Oppbevar deigen i kjøleskapet i ideelt 3 dager (kan brukes etter én dag) eller til den skal brukes; den kan oppbevares i kjøleskapet i minst en uke opptil 10 dager.
  2. Tomatsaus

    Rør alle ingrediensene sammen og la sausen hvile i minst en time før bruk. Denne porsjonen vil gi mer pizzasaus enn du trenger for denne oppskriften. Sausen kan du enten fryse eller oppbevares i kjøleskapet i minst en uke.
  3. Bearnaisemajones

    Bland alle ingrediensene. La sausen hvile i minst 1 time.
  4. Pizza

    Stek opptinte NoChicken Chunks og krydre med Knorr Kjøtt og grillkrydder.
    Forvarm ovnen til 275 grader. Legg 1,5 ss tomatsaus i midten av "kjevlet ut" pizzadeig, bruk semulemel for at deigen ikke skal klebe! Fordel tomatsausen og NoChicken Chunks og topp med mozzarella.
    Bak pizzaene i omtrent 3 minutter, snu den "halvveis" og stek den i noen minutter til til den er jevnt stekt.
    Ta den ut og la den avkjøles i noen minutter før du tilsetter Bearnaise-majonesen. Server umiddelbart.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny