Menu

Ingredienser

+

Ribbeburger


Har du ribbe til overs? Da kan du gi den nytt liv ved å steke den lett og servere den som en deilig hamburger, med syltet rødløk og Maille dijonsennep

...

Fremgangsmåte

  1. Ribbeburger

    1. Smør litt Hellmann’s Majones på snittflaten på hamburgerbrødene, og stek dem på middels varme i stekepanna til de får en gyllen og crispy stekeflate.

    2. Skjær stykker av ribba så de blir passe tykke, stek dem i panna til de får en gyllen overflate og er gjennomvarme. Her kan du legge både enkelt og dobbelt lag med kjøtt. Smør ønsket mengde (etter smak) med sennep på kjøttet.

    3. Anrett hamburgeren lagvis og start med hamburgerbrødet med Hellmann’s Majones tilsatt litt Maille Dijon sennep. Bygg så videre med salat, tomat og kjøtt. Topp det hele med godt med syltet rødløk og hamburgerbrød på toppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny