Menu

Ingredienser

+

Burger


Er det jul men du har mest lyst på burger? Hvorfor ikke prøve en spicy jule-burger med pinnekjøtt og stekt grønnkål

...

Fremgangsmåte

  1. Burger

    Smør litt Hellmann’s Majones på snittflaten på hamburgerbrødene, og stek dem på middels varme i stekepanna, til de får en gyllen og crispy stekeflate. Plukk rester av pinnekjøtt, i rikelig mengde og fres lett i stekepanna. Plukk grønnkål fra stilken, og stek raskt i litt olje i panna, til grønnkålen blir lett crispy og frisk i grønnfargen. 

    Bland litt Sriracha i Hellmann’s Majones til du får en passe (og ønsket) sterk chilimajones. Anrett Burgeren med litt chilimajones på hamburgerbrødet, så litt salat og tomat før du legger på godt med pinnekjøtt og den stekte grønnkålen. Topp så med litt sylteagurk før du legger på toppen av hamburgerbrødet som også er smurt med litt chilimajones.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny