Menu

Ingredienser

+

Sesammajones:

Poteter og asparges:

  • Poteter Og Asparges
  • Asparges, hvite 20.0 stk
  • Amadinepoteter 1.0 kg
  • Ristet tang, svart 25.0 g
  • Eddik av eplecider 3.0 dl
  • Vann 3.0 dl
  • Rørsukker 50.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm 20.0 g
  • Gurkemeie 3.0 g
  • Salt og pepper
  • Rapsolje

Deilig vegetarrett med smak fra sjø, skog og land

...

Fremgangsmåte

  1. Sesammajones:

    1. Rist hampfrø og sesam i pannen. Avkjøl og knus de i en kaffekvern, bland pulveret med majones.
  2. Poteter og asparges:

    1. Kok poteter og del dem i to. Skrell og rens asparges.
    2. Kok opp vann, eddik, sukker, Umami og gurkemeie. Juster evt. smaken med litt salt og pepper.
    3. Legg aspargesen i laken og la de koke raskt så de fortsatt er faste og sprø. La de avkjøles raskt i laken.
    4. Bland de kokte potetene med rapsolje, salt og litt knust sort ristet tang.
    5. Anrett sammen med sesammajones og pynt evt. med gjøkesyre, kvernet pepper og noen dråper rapsolje.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny