Menu

Ingredienser

+

Grønnsaks-ceviche:

Polenta crostini:


Polenta er kanskje ikke det du bruker mest, men prøv denne, godt med smak og ost gjør den herlig kremete. Sprøstek som en crostini og topp med sprø salat som er laget i ceviche-style.

...

Fremgangsmåte

  1. Grønnsaks-ceviche:

    1. Bland limesaft og vinaigrette i en skål og vend inn alle urtene og grønnsakene.
  2. Polenta crostini:

    1. Kok opp vannet.
    2. Tilsett grønnsaksfond, umami og polenta, kok et par minutter og rør godt.
    3. Vend inn osten, krydderpastaen i polentaen og bland godt.
    4. Hell polentaen i en form med kant og fordel polentaen så den har en høyde på ca. 1 cm.
    5. La polentaen avkjøles før den skjæres ut i små brød.
    6. Stek polentaen gyllen og sprø i margarin, og garner med ceviche.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny