Menu

Ingredienser

+

Sopptoast:

Sopp:

Persilleolje:

  • Bladpersille 200.0 g
  • Rapsolje 2.0 dl

Misoglace:

Persillefløte:

Anretning:

  • Baby spinat 100.0 g
  • Shiso karse

Sopptoast er en klassiker som er utrolig deilig, her er den med en miso-twist.

...

Fremgangsmåte

  1. Sopptoast:

    1. Skjær skorpen av hvetetoasten og stek den gyllen i flytende margarin.
  2. Sopp:

    1. Sauter hvitløk, løk og sopp i flytende margarin, og glaser blandingen i citrus vinaigrette.
  3. Persilleolje:

    1. Vask persillen og tørk fri for vann.
    2. Blend persille og olje i en blender ved høyeste hastighet i 2-3 min.
    3. Legg alt i en kjele og varm opp til 90 C (det vil skille seg og ligne pesto).
    4. Avkjøl i kjelen i romtemperatur i 2-3 timer. Sil gjennom kaffefilter eller sileklede.
  4. Misoglace:

    1. Reduser kyllingfond ned til en glace og bland med miso.
    2. Bland med litt kaldt smør.
  5. Persillefløte:

    1. Fløte røres sammen med litt persilleolje, la fløten og oljen skilles.
  6. Anretning:

    1. Anrett toasten på tallerkenen og legg på spinaten.
    2. Legg de lune soppene på toasten og spinaten.
    3. Hell misoglacen over soppene og drypp persilleoljen i glacen.
    4. Pynt med urter på toppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny