Ingredienser
Syltet sopptoast med misoglace
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sopptoast:
Hvetetoast, skiver
/stk
10.0 stk
0%
Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
/l
1.0 dl
0%
Sopp:
Sopp, blandet
/g
1.0 kg
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
100.0 g
0%
Hvitløk, finkuttet
/kg
10.0 g
0%
Persilleolje:
Bladpersille
/kg
200.0 g
0%
Rapsolje
/l
2.0 dl
0%
Misoglace:
Miso paste, lys
/g
20.0 g
0%
Smør
/kg
20.0 g
0%
Persillefløte:
Anretning:
Baby spinat
/g
100.0 g
0%
Shiso karse
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sopptoast:
-
Hvetetoast, skiver 10.0 stk
Sopp:
-
Sopp, blandet 1.0 kg
-
Sjalottløk, finkuttet 100.0 g
-
Hvitløk, finkuttet 10.0 g
Persilleolje:
-
Bladpersille 200.0 g
-
Rapsolje 2.0 dl
Misoglace:
-
Miso paste, lys 20.0 g
-
Smør 20.0 g
Persillefløte:
Anretning:
-
Baby spinat 100.0 g
-
Shiso karse