Menu

Ingredienser

+

Tomatsalat

Mozzarella


En frisk mozzarellasalat er en perfekt forrett å tilby, og er både velsmakende og innbydende. Den hvite osten mot den røde tomaten, toppes med en saftig basilikumolje. Retten er utviklet med særskilt tanke på pasienter med dysfagi (tygge- og/eller svelgevansker).

...

Fremgangsmåte

  1. Tomatsalat

    1. Alle ingredienser blendes sammen og fylles i sylinderformer av ca. 5-6 cm i diameter.
    2. Avkjøles i min. 3 timer.
    3. Ta «tomaten» ut av formen og skjær i passende skiver.
    4. Serveres gjerne med litt basilikumolje og frisk basilikum.
  2. Mozzarella

    1. Alle ingredienser blendes sammen og fylles i sylinderformer av ca. 5-6 cm i diameter.
    2. Avkjøles i min. 3 timer.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny