Ingredienser
Vårkylling med saltbakt selleri, syrlig eplepuré og morkelsaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Vårkylling:
Vårkylling
/stk
5.0 stk
0%
Andefett
/g
200.0 g
0%
Morkler:
Morkler, tørkede
/g
400.0 g
0%
Vann
/l
3.0 l
0%
Morkelsaus:
Morkelvann
/dl
1.0 l
0%
Morkler (bløtlagte)
/g
300.0 g
0%
Smør
/kg
1.0 kg
0%
Salt
/kg
12.0 g
0%
Eggeplomme
/kg
240.0 g
0%
Sitronjuice
/dl
1.0 dl
0%
Saltbakt og karamellisert selleri og puré:
Knollselleri
/stk
2.0 stk
0%
Melk
/l
2.0 dl
0%
Smør
/kg
250.0 g
0%
Salt
/kg
70.0 g
0%
Vann
/l
1.0 dl
0%
Kyllingskinncrumble:
Kyllingskinn
/g
200.0 g
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Malto fra Texturas (maltodekstrin)
/g
40.0 g
0%
Eplepuré:
Eple(r)
/kg
1.0 kg
0%
Sitron
/stk
2.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Vårkylling:
-
Vårkylling 5.0 stk
-
Andefett 200.0 g
Morkler:
-
Morkler, tørkede 400.0 g
-
Vann 3.0 l
Morkelsaus:
-
Morkelvann 1.0 l
-
Morkler (bløtlagte) 300.0 g
-
Smør 1.0 kg
-
Salt 12.0 g
-
Eggeplomme 240.0 g
-
Sitronjuice 1.0 dl
Saltbakt og karamellisert selleri og puré:
-
Knollselleri 2.0 stk
-
Melk 2.0 dl
-
Smør 250.0 g
-
Salt 70.0 g
-
Vann 1.0 dl
Kyllingskinncrumble:
-
Kyllingskinn 200.0 g
-
Salt 20.0 g
-
Malto fra Texturas (maltodekstrin) 40.0 g
Eplepuré:
-
Eple(r) 1.0 kg
-
Sitron 2.0 stk