Ingredienser
Varianter av blomkål med estragon og mandel
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crudité med blomkål:
Blomkål
/kg
0.3 kg
0%
Sjalottløk, hakket
/g
30.0 g
0%
Helstekt blomkål:
Blomkål
/kg
1.2 kg
0%
Smør
/kg
50.0 g
0%
Sitronskall
/g
20.0 g
0%
Salt
/kg
10.0 g
0%
Hvit pepper, malt
/g
10.0 g
0%
Blomkålsuppe:
Blomkål
/kg
0.9 kg
0%
Sjalottløk, hakket
/g
60.0 g
0%
Hvitløksfedd
/stk
1.0 stk
0%
Sitronsaft
/l
0.5 dl
0%
Estragonmajones:
Maille Dijon Sennep Orginal 215g
/kg
20.0 g
0%
Estragon, frisk
/g
20.0 g
0%
Salte mandler:
Mandler skåldede i skiver
/g
100.0 g
0%
Vann
/l
2.0 dl
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crudité med blomkål:
-
Blomkål 0.3 kg
-
Sjalottløk, hakket 30.0 g
Helstekt blomkål:
-
Blomkål 1.2 kg
-
Smør 50.0 g
-
Sitronskall 20.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Hvit pepper, malt 10.0 g
Blomkålsuppe:
-
Blomkål 0.9 kg
-
Sjalottløk, hakket 60.0 g
-
Hvitløksfedd 1.0 stk
-
Sitronsaft 0.5 dl
Estragonmajones:
-
Maille Dijon Sennep Orginal 215g 20.0 g
-
Estragon, frisk 20.0 g
Salte mandler:
-
Mandler skåldede i skiver 100.0 g
-
Vann 2.0 dl
-
Salt 20.0 g