Daniel Müllern er den populære kokken bak svenske topprestauranter som Villa Strandvägen og Ystad Saltsjöbad. Han har konkurrert flere ganger i Kokke SM Årets Kokk og deltatt i andre arrangementer som Kokkenes Kamp.
Her har han komponert en klassisk sommermeny for din bedrift - bli inspirert, plukk dine favorittoppskrifter eller følg hele menyen for sommerens servering. Menyen er utformet for å være økonomisk samt take away-vennlig. Materiell finner du under.
På sommermenyen finnes både gamle og nye favoritter: Lettrøkt matjesild, koreansk pulled porks sandwich, saltet torskerygg, trøffelpasta, cæsarsalat med pankofritert kylling, chili cheese burger og poké bowl med stekt tunfisk. Her finnes med andre ord noe for alle!
Vår nye sommermeny!
Kokken Daniel Müllern har komponert en klassisk sommermeny for din bedrift – bli inspirert, plukk dine favorittoppskrifter eller følg hele menyen for sommerens servering.
Grillet laks med lun sommersalat med romsaus.
Hvordan du bruker materiellet
Last ned oppskriftsfolderen, samt valgfri meny eller menyer, under. Du kan direkte bruke de ferdige menyene og oppskriftene i din egen bedrift, samt legge til egen prisinformasjon i Acrobat DC. Materiellet kan skrives ut i A3 eller A4. Lykke til og ha en flott sommer!
Poke Bowl med stekt tunfisk & avokado.
Cæsarsalat med pankofritert kylling.
Skagentoast.